top of page
Berliner Fernsehturm

avokatët
Zielke & Vukadin

 

kancelaria

Ju do të gjeni zyrën tonë ligjore në zemër të Berlinit. Megjithatë, ne punojmë për ju në mbarë vendin. Ne mbështetemi në përvojën shumëvjeçare në drejtim të mbështetjes së klientit dhe mbrojtjes për ju në gjykatë.

,

Është e rëndësishme që ju të kuptoni opsionet dhe rreziqet e çështjes suaj ligjore përpara se të merrni një vendim se çfarë hapash duhet të ndërmerrni.

Vorstellung unserer Kanzlei
Schach

Nuk ka avokat më elokuent se zemra.

Sylvain Maréchal (1788)

partner

Departamentet

01.

e drejta penale

Keni nevojë për ndihmë juridike në të drejtën penale? Zyra jonë ligjore është pranë jush! Me ekipin tonë me përvojë të avokatëve penalë, ne ju ofrojmë mbështetje kompetente dhe të përkushtuar në të gjitha çështjet penale. Ne ju përfaqësojmë me pasion dhe ekspertizë për të mbrojtur të drejtat tuaja dhe për të arritur rezultatet më të mira të mundshme për ju. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për kundërvajtje trafiku, mashtrim, lëndim personal apo çështje të tjera penale, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar dhe këshilluar. Besoni në ekspertizën tonë dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kapërceni sfidat tuaja ligjore.

02.

e drejta civile

Nga mosmarrëveshjet e kontratave te ligji i qirasë dhe punësimit deri te kërkesat për dëmshpërblim - ne jemi në krahun tuaj me ekspertizë dhe pasion për të mbrojtur interesat tuaja. Mbështetuni në përvojën tonë shumëvjeçare dhe le të gjejmë së bashku zgjidhjen më të mirë të mundshme për shqetësimet tuaja ligjore.

03.

Ligji i azilit dhe imigracionit

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për aplikime për azil, leje qëndrimi apo leje pune – ne jemi në anën tuaj me këshilla të ekspertëve dhe përfaqësim të përkushtuar. Ne jemi të apasionuar pas të drejtave tuaja dhe punojmë shumë për t'ju ndihmuar në procesin tuaj ligjor. Besoni në ekspertizën tonë dhe na lejoni t'ju hapim rrugën përmes aspekteve komplekse ligjore të ligjit të azilit dhe imigracionit.

Përditësimet & Lajmet
 

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page