top of page

POLITIKA E KOKIVE

1. Çfarë është një cookie?

Një cookie është një skedar i vogël me shkronja dhe numra që shkarkohet në kompjuter kur përdoruesit hyjnë në uebsajte të caktuara. Cookies zakonisht lejojnë një faqe interneti të njohë kompjuterin e një përdoruesi.

,

Gjëja më e rëndësishme që duhet të dini për cookies të vendosura nga Wix është se ato e bëjnë faqen tonë të internetit pak më miqësore për përdoruesit, p.sh. B. duke ruajtur preferencat e faqes në internet dhe cilësimet e gjuhës.

2. Pse përdorim cookies?

Ne mund të përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për qëllime të ndryshme, të tilla si: i) për mbrojtjen e sigurisë dhe mashtrimit dhe për të zbuluar dhe parandaluar sulmet kibernetike; ii) të jetë në gjendje të ofrojë shërbime të zgjedhura; iii) për të monitoruar dhe analizuar performancën, funksionimin dhe efektivitetin e Shërbimeve tona dhe iv) për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.

3. Vështrim i përgjithshëm i biskotave:

Këtu është një përmbledhje se cilat cookie mund të përdoren në faqet e internetit të Wix.

4. Opsionet:

Për të mësuar më shumë rreth kukit, duke përfshirë mënyrën se si të identifikoni se cilat skedarë janë vendosur dhe si t'i menaxhoni, fshini dhe bllokoni ato, ju rekomandojmë të vizitoni www.aboutcookies.org ose www.allaboutcookies.org.

Përndryshe, është gjithashtu e mundur që shfletuesi në përgjithësi të bllokojë cookies. Për ta bërë këtë, përdoruesit duhet të ndryshojnë cilësimet e cookies në shfletuesin e tyre në përputhje me rrethanat. Këto cilësime zakonisht ndodhen në menynë e shfletuesit nën "Opsionet" ose "Preferencat".

Fshirja e kukive tona ose çaktivizimi i skedarëve të ardhshëm ose teknologjitë e gjurmimit mund të rezultojë që disa zona ose veçori të Shërbimeve tona të bëhen të padisponueshme ose të ndikojë ndryshe në përvojën tuaj të përdoruesit.

Lidhjet e mëposhtme mund të jenë të dobishme, ose opsioni "Ndihmë" në shfletues.

,

Cilësimet e cookie-t në Firefox

Cilësimet e cookie-t në Internet Explorer

Cilësimet e kukive në Google Chrome

Cilësimet e kukive në Safari (OS X)

Cilësimet e kukive në Safari (iOS)

Cilësimet e cookie-ve në Android

,

Për të hequr dorë nga Google Analytics dhe për të parandaluar përdorimin e të dhënave tuaja në të gjitha faqet e internetit, ndiqni këto udhëzime:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ne mund ta përditësojmë këtë politikë të cookie-ve. Ne u kërkojmë përdoruesve të vizitojnë rregullisht këtë faqe për të mbajtur të përditësuar statusin aktual të përdorimit të cookies.

bottom of page