top of page

PRINTURA

Jung & Partner, Lindenstraße 507, 10555 Berlin

+49 (0) 123 4567
info@website.com

www.website.de

Drejtor menaxhues i autorizuar: Jung & Partner

Nëse disponohet: Numri ID i TVSH-së, p.sh. B. DE 123456789

Numri i regjistrimit: HRB 0123
Gjykata e regjistrimit: Regjistri Tregtar i Berlinit

Ne mund të përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për qëllime të ndryshme, të tilla si: i) për mbrojtjen e sigurisë dhe mashtrimit dhe për të zbuluar dhe parandaluar sulmet kibernetike; ii) të jetë në gjendje të ofrojë shërbime të zgjedhura; iii) për të monitoruar dhe analizuar performancën, funksionimin dhe efektivitetin e Shërbimeve tona dhe iv) për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.

bottom of page