top of page

Firma ligjore

E themeluar në vitin 2004

Avokati Jan Zielke u vetëpunësua si avokat në Hanover në 2004 dhe themeloi një firmë ligjore dhe partneritet në Wilhelmshaven në 2006. Në vitin 2007 i është dhënë titulli avokat specialist për të drejtën penale nga Oda e Avokatëve. Në vitin 2011 ai themeloi një tjetër firmë ligjore në Berlin dhe u bë partner Vukadin në studion ligjore. Që nga viti 2017, firma ligjore është fokusuar në vendndodhjen e Berlinit, e cila që atëherë është bërë selia e vetme e firmës ligjore. Që nga viti 2004, Avokati Zielke ka mbrojtur në një numër të madh çështjesh penale në të gjithë Gjermaninë dhe në vendet gjermanishtfolëse.

Juristët Zielke & Vukadin

vizion

Vizioni ynë është të forcojmë besimin dhe shpresën e klientëve tanë në të drejtën penale. Ne e shohim veten si një mburojë mbrojtëse për ata që gjenden përballë sistemit ligjor. Qëllimi ynë nuk është vetëm të zgjidhim problemet ligjore, por edhe të mbështesim dhe mbrojmë njerëzit në situata të vështira.

,

Me angazhimin, përvojën dhe ekspertizën tonë, ne jemi të përkushtuar për të garantuar drejtësi dhe drejtësi në çdo rast. Të drejtat tuaja janë prioriteti ynë dhe ne qëndrojmë pranë jush me vendosmëri dhe ndjeshmëri. Le të sqarojmë së bashku pyetjet tuaja ligjore dhe të sigurojmë të ardhmen tuaj.

Jan Zielke.jpg

Zoti Jan Zielke

Jurist specialist për të drejtën penale

Ka studiuar drejtësi në Bielefeld dhe Hanover, nëpunës në Gjykatën Rajonale të Hanoverit, në Prokurorinë Publike të Hanoverit dhe në Gjykatën e Lartë Rajonale Celle. Nga viti 2003 deri në 2006 ka punuar në një firmë lidere ligjore penale në Hanover.

Avokati Zielke është një avokat i specializuar në fushën e së drejtës penale që nga viti 2004 dhe është gjithashtu aktiv në mbarë vendin në fusha të zgjedhura të së drejtës civile dhe administrative.

partner

“Avokati më i mirë
është fqinji më i keq!”

(Robert Lembke)

Vlera 01.

Kujdes

Me ne, çështja juaj është fokusi. Firma jonë penale e kupton rëndësinë e vëmendjes. Ne ju dëgjojmë me kujdes, analizojmë me kujdes situatën tuaj dhe jemi të pasionuar për mbrojtjen e të drejtave tuaja.

,

Çdo rast meriton vëmendje të plotë dhe ne do t'ju sigurojmë që të merrni mbështetjen më të mirë ligjore të mundshme. Besoni ekspertizën tonë për t'ju ndihmuar të lundroni në sfidat e ligjit penal. Na kontaktoni sot për të folur me një avokat të dedikuar dhe për të mbrojtur të drejtat tuaja.

bottom of page