top of page

Kontaktoni

Është e rëndësishme që ju të kuptoni opsionet dhe rreziqet e çështjes suaj ligjore përpara se të merrni një vendim se çfarë hapash duhet të ndërmerrni.

Mezi presim të dëgjojmë nga ju, thjesht na telefononi në 030 / 86 0 082 36 ose na dërgoni një mesazh!

,

Danke für die Nachricht!

Stubenrauchstraße 49, 12161 Berlin
Email: mail@kanzlei-zico.de

Telefoni: 030 / 86 0 082 36

Faksi: 030 - 8600 8247

bottom of page