top of page

Fushat e së drejtës

03. Ligji i azilit dhe imigracionit

Keni vështirësi për të aplikuar për vizë apo jeni të prekur nga dëbimi apo dëbimi?

A jeni i kërcënuar me paraburgim në pritje të dëbimit?

Duke marrë parasysh ligjin e komunitetit evropian dhe ligjin e qëndrimit
Si një normë qendrore e ligjit të imigracionit, ne jemi në anën tuaj dhe luftojmë për të drejtat tuaja.

Ligji i azilit dhe imigracionit

Po kërkoni mbështetje ligjore në ligjin e azilit dhe imigracionit? Firma jonë e njohur ligjore është e specializuar në përfaqësimin e individëve dhe familjeve në të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me ligjin e azilit dhe imigracionit. Ne i kuptojmë kompleksitetet dhe sfidat me të cilat përballen emigrantët dhe azilkërkuesit dhe jemi të pasionuar për të mbrojtur të drejtat tuaja dhe për t'ju dhënë një zë.

,

Ekipi ynë me përvojë i avokatëve ka njohuri të gjera specialistike dhe përvojë shumëvjeçare në këshillimin dhe përfaqësimin e klientëve në procedurat e azilit, çështjet e vizave, procedurat e dëbimit, aplikimet për shtetësi dhe çështje të tjera ligjore në lidhje me imigracionin dhe azilin. Ne marrim kohë për të kuptuar situatën tuaj individuale dhe për të zhvilluar zgjidhje të përshtatura që plotësojnë nevojat dhe qëllimet tuaja.

,

Me ne, ju mund të mbështeteni në një mbështetje të përkushtuar dhe të dhembshur ndërsa ne ju udhëzojmë përmes procesit shpesh të komplikuar dhe stresues të ligjit të azilit dhe imigracionit. Ne jemi këtu për të mbrojtur të drejtat tuaja, për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për t'ju udhëhequr në çdo fazë të procesit tuaj ligjor.

Firma jonë ligjore është krenare të ndihmojë njerëz nga vende dhe kultura të ndryshme të gjejnë një shtëpi të re dhe të ndërtojnë një jetë të sigurt dhe dinjitoze. Nëse keni nevojë për ndihmë ligjore me ligjin për azilin dhe imigracionin, besoni përvojën dhe angazhimin e avokatëve tanë. Na kontaktoni sot për të organizuar një konsultim konfidencial dhe për të hedhur hapin e parë drejt një të ardhmeje të sigurt dhe të suksesshme.

bottom of page