top of page

Fushat e së drejtës

02. E drejta civile

Ne jemi në dispozicion për t'ju ndihmuar me të gjitha pyetjet e ligjit civil. Ju mund të gjeni disa shembuj ku mund t'ju ndihmojmë në këtë faqe.

E drejta familjare

Po kërkoni zgjidhje për çështjet e divorcit?

Ne do të diskutojmë situatën tuaj dhe do të përpiqemi të gjejmë një zgjidhje sa më miqësore të jetë e mundur.
Në rast mosmarrëveshjeje ligjore, ne do t'ju mbështesim për të mbrojtur të drejtat tuaja
në lidhje me mbështetjen e fëmijëve, mbështetjen e bashkëshortit dhe mbështetjen e të rriturve.

Sigurisht, në punën tonë ne mbajmë gjithmonë parasysh mirëqenien e fëmijëve të prekur,
për të gjetur zgjidhje praktike dhe të orientuara drejt së ardhmes.

Ligji kontraktor

Keni nevojë për këshilla ligjore për ligjin e kontratave? Firma jonë ligjore është partneri juaj i besueshëm!

Ne ofrojmë këshilla dhe përfaqësim të plotë në të gjitha çështjet e ligjit të kontratave. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për hartimin, rishikimin apo zbatimin e kontratave - ne jemi në krahun tuaj me ekspertizë dhe përkushtim. Avokatët tanë me përvojë i kuptojnë ndërlikimet e ligjit të kontratave dhe janë të pasionuar për mbrojtjen e interesave tuaja. Mbështetuni tek ne për të menaxhuar në mënyrë efektive çështjet tuaja kontraktuale dhe për të zgjidhur çështjet ligjore. Na kontaktoni sot për një konsultë personale dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja.

Të drejtat e viktimës

Si viktimë, ju meritoni një zë të fortë dhe mbështetje të përkushtuar. Firma jonë ligjore është këtu për t'ju përfaqësuar dhe mbrojtur të drejtat tuaja.

Me dhembshuri, ekspertizë dhe vendosmëri, ne jemi të përkushtuar të mbështesim viktimat e aksidenteve, krimeve të dhunshme, diskriminimit dhe akteve të tjera të dëmshme. Ne jemi me ju për t'ju ndihmuar në procesin ligjor, për të siguruar kompensim dhe për të arritur drejtësinë. Rimëkëmbja dhe mirëqenia juaj janë prioriteti ynë kryesor. Na kontaktoni sot për të folur me një avokat me përvojë për të diskutuar situatën tuaj. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të rindërtoni jetën tuaj dhe të ngriheni për të drejtat tuaja.

bottom of page