top of page

Fushat e së drejtës

01. E drejta penale

Ligji për kundërvajtje penale dhe administrative

Jeni në situatën e vështirë që agjencitë ligjzbatuese si policia

apo prokuroria po ju heton?

Në këtë rast, është e rëndësishme të merren masa sa më shpejt që të jetë e mundur. Në një fazë të hershme ekziston mundësia e ndërprerjes së procedurës pa u ngritur akuza kundër jush.

Nëse tashmë janë ngritur akuza kundër jush, sigurisht që ne do t'ju përfaqësojmë gjithashtu në procedurat ligjore. Së bashku ne mund të zhvillojmë një strategji që është e përshtatur në mënyrë optimale për rastin tuaj.

Drejtësia për të Mitur

A është futur fëmija juaj në telashe për shkak të marrjes së lëndëve narkotike?

Ne i trajtojmë problemet tuaja në mënyrë diskrete dhe konfidenciale dhe gjejmë zgjidhje që i përshtaten nevojave tuaja.

Kundërvajtjet administrative dhe e drejta penale e trafikut

A keni goditur aksidentalisht dikë, keni dëmtuar makinën e dikujt tjetër ose keni lënë vendin e një aksidenti para kohe?

Ne do të punojmë me ju për të gjetur një zgjidhje për të zbutur pasojat ligjore. Ne do ta sqarojmë çështjen me ju në një bisedë personale dhe do të diskutojmë se si të vazhdojmë.

Mbi 20 vjet eksperience

Përvoja dhe ekspertiza

Avokati Jan Zielke është i specializuar në ligjin penal dhe ka një portofol mbresëlënës të çështjeve të suksesshme, duke përfshirë gjykimin e vrasjeve dhe gjyqet e mëdha të drogës. Ne e kuptojmë kompleksitetin dhe ndjeshmërinë e rasteve të tilla dhe përdorim përvojën dhe ekspertizën tonë shumëvjeçare për të mbrojtur të drejtat tuaja dhe për të arritur rezultatet më të mira të mundshme për ju. Besoni në historikun tonë të dëshmuar dhe na lejoni t'ju ndihmojmë në betejën tuaj ligjore. Na kontaktoni sot për një konsultim konfidencial.

bottom of page